Project Description

Project Description

Located in desirable Princeton Junction, we remodeled this classic residence so it’s new owners could just unpack their boxes and move right in! reVision Homes made this house shine with newly refinished hardwood floors and a fresh, professionally painted interior in Benjamin Moore designer colors. It has a gorgeous updated kitchen with custom cabinetry, topped with granite countertops and a tiled backsplash. A stone fireplace welcomes you into a bright sun filled family room. New wainscot in the generous sized dining room made it ready for a classic dinner party. Other notable updates included: a new Therma-Tru front door;  a refreshed powder room; new six panel solid wood doors with satin nickel hardware; and, new Bilco basement doors. By the time we finished this one, there wasn’t a surface left untouched!

Project Details

PROJECT TYPE

Fix and List

LOCATION

Princeton Junction, NJ

PHOTOGRAPHER

Virtual Access Tours

Project Gallery